Over ons

Over ons

Inmiddels 35 jaar CAD ervaring als werktuigbouwer van origine en sinds 1998 als zelfstandig ondernemer. Letterlijk op het zolderkamertje begonnen en na zo veel jaren ons plekje gevonden in Ravenstein in ons nieuwe kantoor aan de Heinen 14.

Door een brede kennis kunnen we wel zeggen dat we van veel markten thuis zijn, maar de hoofdzaak is bij ons toch wel veiligheid. In de loop der jaren is de markt voor ons dusdanig ontwikkeld dat hier onze specialiteit ligt. Dit heeft ook geresulteerd in een overname van TBTA BV in 2010. Hier is brandveiligheid in gebouwen en brandweer dienstverlening altijd “core business” geweest. En dat is nog steeds zo. TBTA is nu een geïntegreerd onderdeel binnen De Wit CAD-Tekenbureau BV.

TBTA is gestart in 1996 en is ontstaan vanuit persoonlijke brandweerkennis en de daarbij horende planvorming. Met TBTA zijn altijd aanvals-bereikbaarheidskaarten gemaakt en alle werkzaamheden daaromheen. Denk daarbij aan fysieke controles van gebouwen, inventariseren van de brandveiligheidsvoorzieningen voor de gebruikers, maar ook de gegevens up to date houden voor de interne en externe hulpverlener.
Ook na 2010 is dat nog steeds zo. We zijn nog steeds actief.

Veiligheid was, is en blijft altijd belangrijk. Uiteraard zijn er verschillende soorten veiligheid. CAD-tekenbureau de Wit/TBTA is gespecialiseerd in brand- en vluchtveiligheidsdiensten voor zowel private bedrijven/instellingen als publieke organisaties. Zo maken we, en geven wij advies op het gebied van ontruimingstekeningen en het theoretisch beoefenen van de bedrijfshulpverlening door middel van plattegronden en Table-Tops©.

Meer informatie TBTA

Op het gebied van brandveiligheid kunnen wij ondersteuning bieden aan het bevoegd gezag in het kader van de VTH-verantwoordelijkheden (Bouwbesluit 2012, BBL en BGBOP), Ook particuliere bedrijven kunnen wij ondersteunen door het maken van o.a. tekeningen ten behoeve van de vergunning en melding brandveilig gebruik maar ook in advisering en rapportering in het kader van het “besluit brandveilig leven”.

De operationele hulpverleningsdiensten en de bedrijfshulpverlening zijn voor hun incidentbestrijding verder gebaat met actuele en, indien mogelijk, (real time) digitale informatie. Deze informatie kan door ons geïnventariseerd, gevuld, geïmplementeerd, gevisualiseerd en onderhouden worden in zowel CAD- als GIS-applicaties.

Contact opnemen

De specialist voor al uw CAD-tekeningen

  • 150

    Projecten uitgevoerd
  • 4

    Teamleden
  • 75

    Tevreden klanten

Recensies

‘’De Wit CAD-Tekenbureau is een betrouwbare partner in vakkundig tekenwerk. Ze leveren goed werk, zijn flexibel en service-gericht. Het is fijn samenwerken!’’

‘’Het team van De Wit CAD ondersteund GreenEx met de ontwikkeling van nieuwe producten middels 3D tekeningen, visualisaties en 3D modellen.
Ze verdiepen zich goed in de ontwikkeling om tot een efficiënte en werkbare oplossing te komen.

Wij zijn erg content met de heldere aanpak en ondersteuning.’’